Yhteisöllistä lähi- ja etäopetusta

Interaktiivisen teknologian pioneeri SMART Technologies kattaa kaikki opetuksen ja oppimisen tarpeet lähi- ja etäopetuksessa.

SMART Board® 4k-kosketusnäytöt ja SMART Learning Suite –ohjelmiston monipuoliset ja vuorovaikutteiset ominaisuudet soveltuvat opetuksen tueksi kaikkiin oppimisympäristöihin, kaikille luokka-asteille.

Yhteisöllinen pedagogiikka ja helppokäyttöinen teknologia

SMART Technologiesin näytöillä ja ohjelmistoilla varmistat, että opettajilla ja oppilailla on käytössään yhteisöllistä pedagogiikkaa tukevaa ajanmukaista ja helppokäyttöistä teknologiaa. SMARTin avulla kannustat oppilaita aktiivisuuteen, lisäät oppijoiden osallisuutta ja luot mahdollisuuden luovuuteen niin lähi- kuin etäoppimistilanteissa. Säästät kuluissa ja voitat helppoudessa kun voit mm. jakaa lähiopetuksessa oppilaiden laitteet suoraan näytölle, ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia tai laitehankintoja. Hyödyntämällä SMARTin mahdollisuuksia yhteisöllisenä työvälineenä vahvistat oppijoiden vuorovaikutus- ja ajattelutaitojen kehittymistä, koulusta tai kotonta käsin.

KYSY EDULLISET
KAMPANJAHINNAT
JÄLLEENMYYJÄLTÄSI!

Päivitä luokkatilat
kesän aikana yhteisöllistä
lähi- ja etäopetusta tukeviksi

Rikastuta tekemäsi sisällöt ryhmätöiksi tai itsenäiseen työskentelyyn

lähi- ja etäopetuksessa

KYSY EDULLISET
KAMPANJAHINNAT
JÄLLEENMYYJÄLTÄSI!
Päivitä luokat kesäkampanjan tuotteilla

Ohjaamme sinut jälleenmyyjällesi. Täytä nimesi ja sähköpostisi, paina lähetä.

SLSO-ohjelmisto – Ratkaisu oppilaslaitteiden ja näytön monipuoliseen pedagogiseen käyttöön. Myös etänä Teamsin, Meetin, Zoomin tmv. kautta.

 • Oppisisällön luominen ja toimittaminen missä tahansa laitteessa, myös Chromebook ™ -tietokoneissa
 • Oppisisältöjen jakelu opiskelijalaitteisiin niin etä- kuin lähiopetuksessa
 • Joustavuus oppisisältöjen käytössä oppilaslaitteilta – Opettajan tahdista oppilaiden omatoimiseen opiskeluun milloin tahansa
 • Käytä SLSO-ohjelmistoa milloin tahansa, missä tahansa – myös kotonta käsin
 • Opiskelijoilla on pääsy yhteisöllisiin ja yksilöllisiin tehtäviin mistä tahansa verkkoyhteydellä varustetusta tietokoneesta, tabletista tai puhelimesta
 • Helppo integrointi tuomaan yhteisöllisyyttä tai eriyttää sisältöjä oppilaiden omille laitteille
 • Kirjaudu sisään koulun Google- tai Microsoft®-tilillä

Terveysbingo

Esimerkkejä eri aktiviteeteista opettaja Tapani Raitasen tekemänä

Oppimislokit

Pienpedot - opettaja Mari Orkolan esimerkkejä, jossa kaikki pelilliset aktiviteetit esitelty

Oppimisen viikkoarviointi.

SMARTin englanniksi jaettuja SLSO esimerkkejä etäopetukseen

Pedagogista tukea ja ideoita

 • SMART Exchange – Kansainvälinen materiaalisivusto ilmaisiin oppimateriaaleihin
 • SMART Koulutus – Vinkit SMART-tuotteiden hyödyntämiseen opetuksessa ja oman ammatillisen kasvun tukemiseen
 • Professional learning webinar – ilmaiset Ready Set SMART –webinaarit omien yhteisöllisten oppimissisältöjen rakentamiseen ja sisällön jakoon
 • Suomenkieliset webinaarit – SMART Learning Suite –ohjelmiston käyttöön etäopetuksessa ja lähiopetuksessa
 • Suomenkieliset pedagogiset koulutukset SMART kosketusnäyttöjen ja –ohjelmistojen yhteisölliseen hyödyntämiseen lähiopetuksessa lue lisää
 • Räätälöidyt SMART- koulutukset juuri sinun tarpeisiin
 • SMART- opettajaverkosto ja verkostotapaamiset

Lukuisat aktivoivat pohjat itsenäiseen työhön ja ryhmätöihin, niin lähi- kuin etäopetukseen!

SMART Board® MX -sarjan kosketusnäytöt

Luokkatiloista oppimisen tiloiksi!

SMARTin oppilaitoksille suunnattu MX-näyttösarja on paljon muutakin kuin interaktiivinen näyttö. SMART yhdistää kaikki oppimisympäristön laitteet eheäksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Yhdistä tietokoneet ja tallenna media käyttäen näytön monia mahdollisuuksia. SMARTin näyttöön sisäänrakennettu IQ-äly tukee mm. natiivia näytönjakoa kaikilta laitteita (Windows, iOs, Android). Jaat oppijoiden laitteiden näkymät näytölle niiden omista valikoista ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia. Voit siis unohtaa erillishankinnat langattomaan näytönjakoon. Vain SMARTilla!

Saatavana kolme eri kokoa: 65″, 75″ ja 86″

 • 4K Ultra HD -resoluutio
 • LED mitoitettu 50 000 tunniksi
 • Täysin lämpökäsitelty, häikäisemätön lasi
 • Silktouch ™ kitkaton pinta
 • ENERGY STAR® -sertifikaatti – Alhainen virrankulutus
 • Ristiriidattomat materiaalit ja hankintaketjut
 • Sääntely- ja ympäristösertifikaatit
KYSY EDULLISET
KAMPANJAHINNAT
JÄLLEENMYYJÄLTÄSI!

Päivitä luokkatilat
kesän aikana yhteisöllistä
lähi- ja etäopetusta tukeviksi

Ohjaamme sinut jälleenmyyjällesi. Täytä nimesi ja sähköpostisi, paina lähetä.

Aktivoi, eriytä ja motivoi jakaen tehtävät oppijoiden laitteisiin SMART Learning Suite-ohjelmiston avulla

SMART MX-näyttöjen mukana tuleva SMART Learning Suite -ohjelmisto on suunniteltu toimimaan koulujen, opettajien ja oppijoiden jo käyttämien ohjelmistojen (mm. Microsoft, Google) sekä laiteriippumattomasti kaikkien oppijoiden laitteiden kanssa. Selaimessa toimiva maailman paras opetusohjelma on myös monipuolisin whiteboard-ohjelmisto, mutta vielä ainutlaatuisempaa on se, että ohjelmisto yhdistää luokan laitteet toimivaksi kokonaisuudeksi, jakaen myös opettajan valitsemat tiedostot oppijoiden laitteille. Aktivoivat tehtävät luodaan muutamassa minuutissa ja ne voidaan lisätä esim. PP tai PDF-tiedostojen lomaan. Oppijat voivat tehdä harjoituksia laitteiltaan omaan tahtiin, joukkueena tai monikosketusnäytöllä. Tue oppijan ja koko ryhmän tiedonluomista aktivoinnin, osallistamisen, pelillistämisen ja myös mukana tulevan arvioinnin työkaluilla. Vain SMARTilla!

Katso video:​

SMART Learning Suite-ohjelmistosta ja laitteiden yhdistämisestä.

Natiivi näytön jakaminen kaikissa laitteissa

SMART Board® MX -sarja tukee useita käyttöjärjestelmiä (Android, Windows, iOS) sisällön jakamiseksi SMART-näytölle. Natiivi näytön jakaminen tarkoittaa, että tietokoneiden, tablettien ja puhelimien näyttö siirtyy SMART-näytölle ilman erillisiä ohjelmistojen tai applikaatioiden asennuksia.

iQ ansiosta kaikki on yhden kosketuksen takana

SMART kosketusnäytöt, joissa on iQ,-ominaisuus antavat opettajille mahdollisuuden siirtyä videon katsomisesta oppimateriaalien esittämiseen tai Internetin surffaamiseen vain yhden kosketuksen avulla. iQ sisältää Android-käyttöjärjestelmän.

Näin pystyt esittämään eri sisältöjä helposti ilman keskeytyksiä ja sitouttamaan opiskelijat oppimiseen myös ilman oman tietokoneen liittämistä.

Optioina: SMART OPS PC moduuli Win 10 Pro ja SMART Chromebox G3

Vihreät arvot ja takuu kuten haluat

Kestävät ja laadukkaat SMART Board- näytöt ovat saaneet monia turvallisuuteen ja kestävään kehitykseen liittyviä sertifikaatteja. Voit nauttia käyttökokemuksesta rauhallisin mielin, tukien vihreitä arvoja, sillä laite täyttää kaikkien valtiollisten ja muiden toimintaa säätelevien tahojen vaatimukset. Takuun voit valita kolmesta vuodesta aina seitsemään vuoteen asti.

Ohjaamme sinut jälleenmyyjällesi. Täytä nimesi ja sähköpostisi, paina lähetä.

SMART Podium 24” interaktiivinen kosketuspaneeli etä- ja lähiopetukseen

 • SMART Podium on interaktiivinen kosketuspaneeli, jolla työskentelet kuin SMART Board – kosketusnäytöillä, mutta omassa työpisteessäsi tai etäyhteyksin
 • Sopii myös isoihin esitystiloihin ja auditorioihin: yhdistettynä isompaan näyttöön tai projektoriin saat SMART työkalut esityksiin ja opetukseen
 • Erinomainen työkalu mm. matematiikkaan ja monipuoliseen työstämiseen ja visualisontiin etä- ja lähiopetuksessa
 • Sisältää SMART Learning Suite Online ja SMART Notebook –ohjelmistojen 1 vuoden lisenssit
 • Takuu 1 vuosi
KYSY EDULLISET
KAMPANJAHINNAT
JÄLLEENMYYJÄLTÄSI!

Päivitä luokkatilat
kesän aikana yhteisöllistä
lähi- ja etäopetusta tukeviksi

Ohjaamme sinut jälleenmyyjällesi. Täytä nimesi ja sähköpostisi, paina lähetä.

SMART Dokumentti kamera™ 550 – langaton dokumenttikamera luokan vakiovaruste

SMART – dokumenttikamera tuo käytännöllisyyttä SMART Notebook -oppitunneille. Opettajat voivat näyttää oppilaiden työstämiä esineitä ja videoita hyödyntämällä interaktiivisia SMART Board –työkaluja. Se on kokonaan uusi tapa saada abstraktit käsitteet elämään.

Luo reaaliajassa dynaamisia multimediatunteja interaktiivisella sisällöllä

Langaton ja liikuteltava SMART –dokumenttikamera tuo opettajille lisää mahdollisuuksia hyödyntää reaaliaikaisten kuvien ja videoiden kuvankaappaustyökalua ja niiden esittämistä yhdessä äänen kanssa. SMART –dokumenttikameralla voi esittää sivuja, esineitä ja jopa mikroskooppisen pieniä näkymiä missä tahansa luokkahuoneessa, luoden interaktiivisen kokemuksen SMART Notebook –ohjelmistolla.

KYSY EDULLISET
KAMPANJAHINNAT
JÄLLEENMYYJÄLTÄSI!

Huippuhinnat huipputeknologialle

Ominaisuudet

Integroitu Notebookiin

Opettajat hallitsevat SMART-dokumenttikameraa suoraan SMART Notebook -ohjelmistolla, minkä ansiosta oppitunteihin on helppo lisätä multimediasisältöjä. Opiskelijat voivat kirjoittaa suoraan kuvan päälle, kopioida ja tallentaa kaapatut videot ja kuvat.

Kannettava ja mukautuva

Kaksikaistainen (2,4 GHz ja 5 GHz) WiFi-yhteys ja 6,5 ​​tunnin ladattava akku antaa opettajille vapauden käyttää SMART-dokumenttikameraa missä tahansa luokkahuoneessa. HDMI- ja USB-liitännät antavat opettajille lisämahdollisuuden käyttää SMART –dokumenttikameraa perinteisesti kaapelien kanssa.

Kaikki esineet, kaikki koot, kaikki kulmat

Joustava ”hanhenkaula” muotoilu kaappaa kuvia ja videoita missä tahansa kulmassa. Kiinnitä SMART-dokumenttikameraan mikroskooppi, jonka avulla koko luokka voi katsella ja olla vuorovaikutuksessa myös pienien esineiden kanssa.

Reaaliaikainen HD

Abstraktit käsitteet alkavat elämään yhdessä 1080p HD –resoluution, 12x digitaalisen zoomin ja 30 kuvaa sekunnissa yltävän videon ja audion kanssa. Opettajat muuntavat reaaliaikaisen sisällön korkealaatuiseksi multimediamateriaaliksi ja käytännön oppimiskokemukseksi.

Mukana lisävarusteet

 • Mikroskooppisovitin
 • Kaukosäädin
 • Häikäisemättömät levyt

SMART telineet – korkeussäädettävä seinä- ja liikuteltava lattiateline

SMART

Sähköiset korkeussäädettävät telineet

Lisää joustavuutta mihin tahansa SMART Board® -näyttöön alan johtavalla korkeusäädettävällä telineellä tukemaan erilaisia oppimis- ja yhteistyöympäristöjä.

Liikuteltava lattiateline

Luo vuorovaikutteisia tiloja mihin tahansa – isoista saleista pienryhmätiloihin.

Korkeussäädettävä seinäteline

Vältä kallista seinävahvistusta siirtämällä näytön paino lattiaan.

Alan kattavin korkeussäätömekanismi

Tarkoittaa, että kuka tahansa voi käyttää näyttöä mistä tahansa näytön kohdasta.

Sopii kaikkiin SMART Board -kosketusnäyttöihin ja kokoihin aina 86″asti

Valitse sinulle sopivin ratkaisu

Missä tahansa haluat lisätä vuorovaikutteista oppimista tai yhteistyötä – Luokkahuoneiden lisäksi auditoriot, neuvottelutilat, kirjastot.

Ohjaamme sinut jälleenmyyjällesi. Täytä nimesi ja sähköpostisi, paina lähetä.

Sähköinen korkeussäätö

Poistaa manuaalisten telineiden huollontarpeet.

Alan kattavin korkeussäätömekanismi

Ylös korkealle ja aivan alas; kuka tahansa voi käyttää näyttöä sopivalta korkeudelta.

Turvapysäytys

Pysähtyy automaattisesti korkeussäädön aikana ylimääräiseen esineeseen.

Kaksiosainen tukijalka

Tarjoaa vakaan käytön näytölle sekä turvallisen siirtämiseen.

Integroitu, ylijännitesuojattu virtalähde

Säästää asennuskustannuksissa ja suojaa telineeseen integroitua näyttöä.

Säilytyskaappi näytön takana

Suojaa kaapelit ja lisävarusteet. Sivulle kiinnitetty, ylijännitesuojattu virtapiiri, mahdollistaa vain yhden virtajohdon kytkemisen virtalähteeseen.

Useita VESA-asennusreikiä

Tukee mini-pc:tä ja muita oheislaitteita.

Esteetön käyttö

Liikuteltavan telineen V-tyylisten jalkojen ja korkeussäädön myötä soveltuu myös käytettäväksi pöyrätuolilla.

Tuotteita saatavilla jälleenmyyjien kautta kaikkialla Suomessa.​ Autamme teknologiavalinnoissa ja koulutamme pedagogista käyttöä.​

Niina Halonen

+358 44 7006497

niina@eduideas.fi

Olli Sarvi

+358 40 180 9201

olli@eduideas.fi

Liity Edu News- postituslistallemme

ja kuulet tuoreimmat EdTech-uutiset sekä pedagogiset ideat oppimisen ja opetuksen arkeen.

You have Successfully Subscribed!