SMART -älynäyttö on aktivoiva ja tietoturvallinen valinta

Kirjaudu SMART-näytölle ja käytä pilvipalveluita- Google & One Drive-yhteensopivuus

Aktiivista oppimista

SMART on tuottavan ja yhteisöllisen digipedagogiikan mahdollistaja. SMART Board tukee yhteisöllistä oppimista, toimijuutta ja edistää oppimisen iloa. SMART Board ja SMART Lumio-ohjelmisto on opettajan kätevin pedagoginen työväline. Oppimiseen sitouttavat työkalut kuten pelipohjat, visat, mainosvapaat videot ja arviointi samassa ohjelmistossa.

Katso tarkemmin pilvipalveluiden yhdistämisestä ja käyttämisestä SMART-näyttön kanssa

Millainen yhdistelmä SMARTilta riittää, jotta pääset alkuun?

Jo SMART interaktiivinen älynäyttö itsessään riittää. Kosketusnäyttö, sisäänrakennettu käyttöjärjestelmä, langaton laitteiden jako näytölle ja pedagoginen ohjelmisto, kaikki samassa paketissa. Voit myös yhdistää oman tietokoneen helposti. Luokka- ja etäoppiminen on SMARTilla opettajalle ja oppilaille vaivatonta ja aktivoivaa.

Tiesitkö, että SMART Board:lla pääset kaikkiin näytön toimintoihin kytkemättä tietokonetta?

SMART Board®:n avulla opettaja pystyy opettamaan oppilaita aktivoivasti sekä jakamaan digitaalista oppimateriaalia oppilaslaitteisiin.

Jokaisen SMART-näytön mukana aktivoiva Notebook Plus-ohjelmisto, sisältäen koneelle asennettavan ohjelmiston ja SMART Lumio-selainohjelmiston. Lue lisää!

Interaktiivisen älynäytön ostajan opas

SMART on vastuullinen toimija

SMART panostaa niin tietoturvaan, tekijänoikeuksiin kuin vihreisiin arvoihin: Näyttöihin integroituja tekijänoikeusvapaita multimediasisältöjä voi helposti ja huoletta käyttää opetuksessa. SMART toimii aina yhteisöä tukien, kehittäen ja GDPR-lakien mukaisesti.

Lataa SMART ammatillisessa ja korkeakouluissa esite tästä

Ota suoraan käyttöön - Tarkistuslista älynäyttöjen arviointiin

Miksi SMART Board?

  1. Edullinen, laadukas ja yhteensopiva interaktiivinen näyttö
  2. Yhdistä oppilaslaitteet – Aktivoi ja innosta oppimaan luokassa ja etänä
  3. 3 vuoden takuu on mahdollista laajentaa 5, 7 tai jopa 10 vuodeksi.
  4. Parempi kosketus, enemmän yhteisen tekemisen mahdollisuuksia
  5. HyPr Touch mahdollistaa 40 vuorovaikutteista kosketusta sekä useiden eri toimintojen yhtäaikaisen käytön – Muokkaa käyttökokemusta
  6. Ainutlaatuinen Tool Explorer ™ -alusta tukee aktivoivia opetus- ja oppimistapoja SMART-älynäytön avulla – Useita patentteja
  7. Toimiva tuki sekä jatkuvasti kehittyvä käyttöliittymä ja pedagoginen ohjelmisto
  8. Kansainvälinen ja aktiivinen opettajayhteisö – Opettajan ääntä kuunnellaan
  9. Tuhannet oppimateriaali-ideat ja valmiit kokonaisuudet ilmaiseksi käyttöön
  10. Taustalla pedagoginen asiantuntijuus ja koulutuspolku ammatilliseen kehittymiseen

Kuinka SMART Board toimii?

SMART-näytön kanssa voit jatkaa vuorovaikutteista työskentelyä oppijoiden kanssa, kuten olet aina tehnyt valko- tai liitutaululla.

Kuka tahansa voi mennä SMART-näytölle kirjoittamaan, piirtämään tai pyyhkimään merkintöjä. Interaktiivisilla näytöillä varmistat, ettei yksikään oppilas jää osallistumatta tunneille.

Mitä SMART kosketusnäytöillä ja ohjelmilla voi tehdä?

SMARTin kanssa voit käyttää kaikkia tietokoneella ja Internetissä olevia resursseja. Voit katsella elokuvia, etsiä faktaa netistä, työskennellä kustantajien interaktiivisten oppimateriaalien kanssa, tai vierailla eri sovelluksissa ja verkkosivustoilla.

Lumio by SMART –ohjelmistolla voit luoda omia interaktiivisia oppitunteja. Lopuksi pääset tallentamaan oppitunnin tiedoston muistiinpanoilla ja lähettämään sen sähköpostilla oppilaillesi.

SMART Board ja Lumio by SMART -ohjelmistopaketti toimii luokan yhteisenä alustana, jossa opiskelijat ja opettajat voivat kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa oppilaiden erilaisten digitaalisten työvälineiden, kuten tietokoneiden, Chromebookien, tablettien, puhelimien, iPadien ja Androidien kanssa.

Lumio -sovelluksen avulla opettaja voi jakaa oppitunnit opiskelijoiden digitaalisiin laitteisiin ja antaa heidän työskennellä oppimateriaalien kanssa heidän omassa tahdissaan.

SMART Boardin avulla voit opettaa eri oppimistyylit huomioiden.

SMART Board iQ – ominaisuudet​

Saavu luokkaan, opeta ja jaa oppimisen iloa – kytkemättä tietokonetta

SMART Board®-Interaktiiviset näytöt​

Luokkatiloista oppimisen tiloiksi!​

SMARTin oppilaitoksille suunnatut näytöt ovat paljon muutakin kuin interaktiivisia näyttöjä. SMART yhdistää kaikki oppimisympäristön laitteet eheäksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi.​

Lumio by SMART

– ohjelmisto opetuksen suunnitteluun, toteuttamiseen ja seurantaan​

SMART näyttöjen mukana tuleva Lumio by SMART -ohjelmisto on suunniteltu toimimaan koulujen, opettajien ja oppijoiden jo käyttämien ohjelmistojen (mm. Microsoft, Google) sekä laiteriippumattomasti kaikkien oppijoiden laitteiden kanssa. ​

Selaimessa toimiva maailman paras opetusohjelma on myös monipuolisin whiteboard-ohjelmisto, mutta vielä ainutlaatuisempaa on se, että ohjelmisto yhdistää luokan laitteet toimivaksi kokonaisuudeksi, jakaen myös opettajan valitsemat tiedostot oppijoiden laitteille.

Vihreät arvot ja takuu kuten haluat​

 

Kestävät ja laadukkaat SMART Board- näytöt ovat saaneet monia turvallisuuteen ja kestävään kehitykseen liittyviä sertifikaatteja.

Voit nauttia käyttökokemuksesta rauhallisin mielin, tukien vihreitä arvoja, sillä laite täyttää kaikkien valtiollisten ja muiden toimintaa säätelevien tahojen vaatimukset. Takuun voit valita viidestä vuodesta jopa kymmeneen vuoteen asti.

Tilan​
liikesensori-​
säästää energiaa​

30%

pienempi
energiankulutus

Konfliktivapaat mineraalit ja toimitusketju​

Ota yhteyttä ja sovi esittely tai tilaa ilmainen testijakso koulullesi!

Tuotteita saatavilla jälleenmyyjien kautta kaikkialla Suomessa.​
Autamme teknologiavalinnoissa ja koulutamme pedagogista käyttöä.​

Niina Halonen

+358 44 7006497

niina@eduideas.fi

Olli Sarvi

+358 40 180 9201

olli@eduideas.fi

Edu VIP

Liity Edu VIP-klubiin

Saat etuja, ideoita, vinkkejä ja tukea opetusalan ammatilliseen kehittymiseen.

Kiitos liittymisestä! Kuullaan pian!