SMART -älynäyttö

Smart boards

SMART on yhteisöllisen digipedagogiikan mahdollistaja. SMART Board tukee yhteisöllistä oppimista ja edistää oppimisen iloa. SMART Board ja Lumio by SMART-ohjelmisto on opettajan kätevin pedagoginen työväline.

Millainen yhdistelmä SMARTilta riittää, jotta pääsemme alkuun?

Interaktiivinen älynäyttö, tietokone, langaton laitteiden jako ja pedagoginen ohjelmisto samassa paketissa. Kaikki mitä tämän päivän oppilaitoksissa tarvitaan, jotta luokka- ja etätyöskentely on opettajalle sekä oppilaille vaivatonta ja aktivoivaa.

Tiesitkö, että SMART Board iQ:lla pääset kaikkiin näytön toimintoihin kytkemättä tietokonetta?

SMART Board®:n avulla opettaja pystyy opettamaan oppilaita aktivoivasti sekä jakamaan digitaalista oppimateriaalia olematta itse tietotekniikan asiantuntija.

Interaktiivisen älynäytön ostajan opas

SMART on vastuullinen toimija

SMART panostaa niin tietoturvaan, tekijänoikeuksiin kuin vihreisiin arvoihin: Näyttöihin integroituja tekijänoikeusvapaita multimediasisältöjä voi helposti ja huoletta käyttää opetuksessa. SMART toimii aina yhteisöä tukien, kehittäen ja GDPR-lakien mukaisesti.

Miksi SMART Board?

  1. Edullinen, laadukas ja yhteensopiva interaktiivinen näyttö
  2. Yhdistä oppilaslaitteet – Aktivoi ja innosta oppimaan luokassa ja etänä
  3. 5 vuoden takuu on mahdollista laajentaa myös 7 – tai jopa 10 – vuoden takuuksi
  4. Parempi kosketus, enemmän yhteisen tekemisen mahdollisuuksia
  5. HyPr Touch mahdollistaa 20 vuorovaikutteista kosketusta sekä useiden eri toimintojen yhtäaikaisen käytön – Muokkaa käyttökokemusta
  6. Ainutlaatuinen Tool Explorer ™ -alusta tukee vieläkin useampia opetus- ja oppimistapoja SMART-älynäytön avulla – Useita patentteja
  7. Toimiva tuki sekä jatkuvasti kehittyvä käyttöliittymä ja pedagoginen ohjelmisto
  8. Kansainvälinen ja aktiivinen opettajayhteisö – Opettajan ääntä kuunnellaan
  9. Tuhannet oppimateriaali-ideat ja valmiit kokonaisuudet ilmaiseksi käyttöön
  10. Taustalla pedagoginen asiantuntijuus ja koulutuspolku ammatilliseen kehittymiseen

Kuinka SMART Board toimii?

SMART-näytön kanssa voit jatkaa vuorovaikutteista työskentelyä oppijoiden kanssa, kuten olet aina tehnyt valko- tai liitutaululla.

Kuka tahansa voi mennä SMART-näytölle kirjoittamaan, piirtämään tai pyyhkimään merkintöjä. Interaktiivisilla näytöillä varmistat, ettei yksikään oppilas jää osallistumatta tunneille.

Mitä SMART kosketusnäytöillä ja ohjelmilla voi tehdä?

SMARTin kanssa voit käyttää kaikkia tietokoneella ja Internetissä olevia resursseja. Voit katsella elokuvia, etsiä faktaa netistä, työskennellä kustantajien interaktiivisten oppimateriaalien kanssa, tai vierailla eri sovelluksissa ja verkkosivustoilla.

Lumio by SMART –ohjelmistolla voit luoda omia interaktiivisia oppitunteja. Lopuksi pääset tallentamaan oppitunnin tiedoston muistiinpanoilla ja lähettämään sen sähköpostilla oppilaillesi.

SMART Board ja Lumio by SMART -ohjelmistopaketti toimii luokan yhteisenä alustana, jossa opiskelijat ja opettajat voivat kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa oppilaiden erilaisten digitaalisten työvälineiden, kuten tietokoneiden, Chromebookien, tablettien, puhelimien, iPadien ja Androidien kanssa.

Lumio -sovelluksen avulla opettaja voi jakaa oppitunnit opiskelijoiden digitaalisiin laitteisiin ja antaa heidän työskennellä oppimateriaalien kanssa heidän omassa tahdissaan.

SMART Boardin avulla voit opettaa eri oppimistyylit huomioiden.

SMART Board iQ – ominaisuudet​

Saavu luokkaan, opeta ja jaa oppimisen iloa – kytkemättä tietokonetta

SMART Board®-Interaktiiviset näytöt​

Luokkatiloista oppimisen tiloiksi!​

SMARTin oppilaitoksille suunnatut näytöt ovat paljon muutakin kuin interaktiivisia näyttöjä. SMART yhdistää kaikki oppimisympäristön laitteet eheäksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi.​

Lumio by SMART

– ohjelmisto opetuksen suunnitteluun, toteuttamiseen ja seurantaan​

SMART näyttöjen mukana tuleva Lumio by SMART -ohjelmisto on suunniteltu toimimaan koulujen, opettajien ja oppijoiden jo käyttämien ohjelmistojen (mm. Microsoft, Google) sekä laiteriippumattomasti kaikkien oppijoiden laitteiden kanssa. ​

Selaimessa toimiva maailman paras opetusohjelma on myös monipuolisin whiteboard-ohjelmisto, mutta vielä ainutlaatuisempaa on se, että ohjelmisto yhdistää luokan laitteet toimivaksi kokonaisuudeksi, jakaen myös opettajan valitsemat tiedostot oppijoiden laitteille.

Vihreät arvot ja takuu kuten haluat​

 

Kestävät ja laadukkaat SMART Board- näytöt ovat saaneet monia turvallisuuteen ja kestävään kehitykseen liittyviä sertifikaatteja.

Voit nauttia käyttökokemuksesta rauhallisin mielin, tukien vihreitä arvoja, sillä laite täyttää kaikkien valtiollisten ja muiden toimintaa säätelevien tahojen vaatimukset. Takuun voit valita viidestä vuodesta jopa kymmeneen vuoteen asti.

Tilan​
liikesensori-​
säästää energiaa​

30%

pienempi
energiankulutus

Konfliktivapaat mineraalit ja toimitusketju​

Ota yhteyttä ja sovi esittely tai tilaa ilmainen testijakso koulullesi!

Tuotteita saatavilla jälleenmyyjien kautta kaikkialla Suomessa.​
Autamme teknologiavalinnoissa ja koulutamme pedagogista käyttöä.​

Niina Halonen

+358 44 7006497

niina@eduideas.fi

Olli Sarvi

+358 40 180 9201

olli@eduideas.fi

Edu VIP

Liity Edu VIP-klubiin

Saat etuja, ideoita, vinkkejä ja tukea opetusalan ammatilliseen kehittymiseen.

Kiitos liittymisestä! Kuullaan pian!