Pedagogiset koulutukset

Mietitäänkö teillä, miten oppilaat saataisiin aktivoitua työskentelemään ja osallistumaan virtuaalisesti järjestettäville oppitunneille? Ovatko nykyiset ratkaisut riittäviä tukemaan oppilaiden ja opettajien jaksamista samalla, kun siirrytään verkko-opetukseen, jossa vuorovaikutteinen opiskelu ei enää vaadi fyysistä paikalla oloa tietyssä paikassa tiettyyn aikaan?

Lumio by SMART-ohjelmistolla luot osallistavaa ja aktivoivaa etäopetusta yhteisöllisesti kotoa käsin. Lumio-työkalut ovat erinomainen ja motivoiva lisä etäoppimisympäristöjen kanssa käytettäväksi oppimista tukemaan.

Tule mukaan ja osallistu webinaariin niin pääset itse kokemaan oppilaan roolissa millaisia yksilö- ja yhteisöllisiä aktiviteetteja SMARTin etäopetustyökalut tarjoavat.

Osallistu maksuttomiin webinaareihin

Haluatko osallistua Lumio-webinaariin? Täytä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä, jotta voidaan sopia tarkempi ajankohta webinaarille!

Mitä webinaarissa tehdään? Osallistut webinaarissa aktivointeihin omalta laitteelta (tietokone/tabletti/puhelin), kuten oppilas osallistuu kotoa käsin.

Rekisteröidy webinaareihin lomakkeella. Saat ohjeet ja linkin sähköpostilla.

Koulutukset myös etäkoulutuksina – Digipedagogiikkaa SMARTisti!

Aloita tutustumismatka osallistavaan ja yhteisölliseen digipedagogiikkaan Lumio-ohjelmiston, SMART Board-näytön ja digitaalisten työkalujen avulla.

SMART tutuksi -kurssilla opit digipedagogiikan perusteita. Sisältöinä mm.

  • kuinka osallistat, aktivoit, pelillistät ja arvioit käden käänteessä hyödyntämällä Lumio-ohjelmistoa, SMART-näyttöä ja muita kokonaisuuteen kuuluvia digitaalisia välineitä
  • opit, miten oppijoiden laitteet käyttöjärjestelmästä riippumatta saadaan aidosti toimimaan oppimisen tukena, esim. yhteisöllisiä työtiloja luomalla
  • opit toteuttamaan nopeasti opetustuokioita ja –kokonaisuuksia ja muuttamaan olemassa olevat materiaalisi (PP, PDF) aktivoiviksi ja vuorovaikutteisiksi digisisällöiksi.

Koulutuksessa opit siis digitaalisen sisällön tuottamista ja muokkaamista jonka lisäksi saat pedagogisia ideoita sekä malleja tilanteisiin joita opetuksessa ja tunneilla tulee vastaan. Loistava koulutus vasta-alkajille, joka haluaa kehittää SMART-osaamistaan!

SMART Workshop

Työskentele käytännöllisesti samalla, kun tulet itsevarmaksi digitaalisten työkalujen käyttäjäksi ja hyödynnät kaikkia opettamisen teknologiaratkaisuja joita digipedagogiikassa tarvitaan.

Koulutus mukautetaan koulun SMART- ohjelmistojen ja oppilaiden digitaalisten työkalujen mukaan. Koulutuksessa opettajat työskentelevät käytännössä Lumio-ohjelmiston ja muiden eri ohjelmistojen avulla.

Pedagoginen workshop on ihanteellinen paketti osaavaan interaktiivisen SMART-näytön ja vuorovaikutteisen etäoppimisympäristön käyttöön. Harjoittelua, soveltamista, omaa tuottamista ja kollegiaalista tukea on tarjolla runsaasti.

Mitä workshopissa opitaan?

Workshopissa opitaan, miten SMARTin avulla valmistellaan ja toteutetaan oppimisprosesseja etä- ja lähiopetukseen sekä muokataan ja kootaan digitaalista aineistoa. Lisäksi havainnollistetaan ja konkretisoidaan ilmiöitä ja käsitteitä sekä aktivoidaan oppijoita toimimaan, ajattelemaan ja keskustelemaan.

Workshopin jälkeen osaat järjestää opetuksen monipuoliseksi ja havainnollistavaksi digitaalisen opetusteknologian avulla eri aistikanavia ja etätyökaluja hyödyntäen, sekä erilaisia oppijoita tukien.

SMART kouluttajakoulutus

Laajenna taitojasi ja ryhdy SMART-kouluttajaksi kollegoillesi.

SMART- kouluttaja saa lisää syvällistä tietoa digipedagogiikan teorioista, SMART Boardin ja SMART Learning Suite -ohjelmiston ominaisuuksista ja mahdollisuuksista rakentaa, kouluttaa ja ohjata digipedagogisesti tehokkaalla ja tuottavalla tavalla. Koulutuksessa syvennytään opetus- ja oppimisteknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin etä- ja lähiopetus- ja oppimisprosesseissa yhdistäen työkalut ja digitaaliset työmenetelmät käyttöönottoon kollegoiden tukemiseksi.

Näin tulet SMART- kouluttajaksi ja ohjaajaksi kollegoillesi

SMART-kouluttajakoulutus tähtää kokonaisvaltaiseen opetus- ja oppimisteknologian käytön ymmärtämiseen pedagogisen ohjauksen näkökulmista. Koulutukseen osallistujat omaksuvat tavat ja menetelmät, joilla kollegoja voi tukea digipedagogiikan kehittämisessä ja SMART-tuotteiden käytössä opetus- ja oppimisprosessin eri vaiheissa. Koulutukseen osallistuminen antaa valmiudet kollegan ohjaukseen ja ohjausprosessin läpiviemiseen, kokonaisvaltaiseen digipedagogiikan mahdollisuuksien ymmärtämiseen sekä tarjoaa vastauksia pedagogis-didaktisiin kysymyksiin joita opetusteknologian käyttö tuo tullessaan.

Vaatimukset SMART-kouluttajalle

SMART Kouluttajakoulutus on suunnattu kouluttajille, joilla on hyvät taidot SMART Notebookista ja SMART Lumio -ohjelmistosta. Kysy lisää meidän koulutuksistamme, olitpa vasta-alkaja tai jo kokenut SMART-tuotteiden käyttäjä

Edu VIP

Liity Edu VIP-klubiin

Saat etuja, ideoita, vinkkejä ja tukea opetusalan ammatilliseen kehittymiseen.

Kiitos liittymisestä! Kuullaan pian!