Pedagogiset koulutukset

Osallistu maksuttomiin webinaareihinmme!

SMART Learning Suite-ohjelmistolla luot osallistavaa ja aktivoivaa etäopetusta yhteisöllisesti kotoa käsin. SLSO-työkalut ovat erinomainen ja motivoiva lisä etäoppimisympäristöjen kanssa käytettäväksi oppimista tukemaan.

Tule mukaan ja osallistu webinaariin niin pääset itse kokemaan oppilaan roolissa millaisia yksilö- ja yhteisöllisiä aktiviteetteja SMARTin etäopetustyökalut tarjoavat.

Haluatko osallistua SLSO-webinaariin? Täytä tietosi, otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan ajankohta!

Osallistut webinaarissa aktivointeihin omalta laitteelta (tietokone/tabletti/puhelin) kuten oppilas osallistuu kotonta käsin.

Rekisteröidy webinaareihin lomakkeella. Saat ohjeet ja linkin sähköpostilla.

KOULUTUKSET NYT ETÄKOULUTUKSINA!

Digipedagogiikkaa SMARTisti

Aloita tutustumismatka osallistavaan ja yhteisölliseen digipedagogiikkaan SMART Learning Suite (SLS)-ohjelmiston, SMART Board-näytön ja digitaalisten työkalujen avulla.

SMART tutuksi -kurssilla opit digipedagogiikan perusteita. Sisältöinä mm. kuinka osallistat, aktivoit, pelillistät ja arvioit käden käänteessä hyödyntämällä SMART Learning Suite-ohjelmistoa, SMART-näyttöä ja muita kokonaisuuteen kuuluvia digitaalisia välineitä. Opit miten oppijoiden laitteet käyttöjärjestelmästä riippumatta saadaan aidosti toimimaan oppimisen tukena esim. yhteisöllisiä työtiloja luomalla. Opit toteuttamaan nopeasti opetustuokioita ja –kokonaisuuksia ja muuttamaan olemassa olevat materiaalisi (PP, PDF) aktivoiviksi ja vuorovaikutteisiksi digisisällöiksi. Koulutuksessa opit siis digitaalisen sisällön tuottamista ja muokkaamista sekä saat pedagogisia ideoita ja malleja tuntitilanteisiin. Loistava koulutus vasta-alkajille!

SMART Workshop

Työskentele käytännöllisesti ja tule itsevarmaksi digitaalisten työkalujen käyttäjäksi.
Koulutus mukautetaan koulun SMART- ohjelmistojen ja oppilaiden digitaalisten työkalujen mukaan. Koulutuksessa opettajat työskentelevät käytännössä SMART Learning Suite -ohjelmiston ja muiden eri (etä)ohjelmistojen avulla.
Pedagoginen workshop on ihanteellinen paketti osaavaan SMART interaktiivisen näytön ja vuorovaikutteisen etäoppimisympäristön käyttöön. Harjoittelua, soveltamista, omaa tuottamista ja kollegiaalista tukea on tarjolla runsaasti!

Workshopissa opitaan, miten SMARTin avulla valmistellaan ja toteutetaan oppimisprosesseja etä- ja lähiopetukseen sekä muokataan ja kootaan digitaalista aineistoa. Lisäksi havainnollistetaan ja konkretisoidaan ilmiöitä ja käsitteitä sekä aktivoidaan oppijoita toimimaan, ajattelemaan ja keskustelemaan. Workshopin jälkeen osaat järjestää opetuksen monipuoliseksi ja havainnollistavaksi opetusteknologian avulla eri aistikanavia ja etätyökalujen tarjoamaa mahdollisuutta hyödyntäen sekä erilaisia oppijoita tukien.

SMART-kouluttajakoulutus

Laajenna taitojasi ja tule SMART-kouluttajaksi kollegoillesi

Tule SMART- kouluttajaksi ja ohjaajaksi kollegoillesi

SMART- kouluttaja saa lisää syvällistä tietoa digipedagogiikan teorioista, SMART Boardin ja SMART Learning Suite -ohjelmiston ominaisuuksista ja mahdollisuuksista rakentaa, kouluttaa ja ohjata digipedagogisesti tehokkaalla ja tuottavalla tavalla. Koulutuksessa syvennytään opetus- ja oppimisteknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin etä- ja lähiopetus- ja oppimisprosesseissa yhdistäen työkalut ja digitaaliset työmenetelmät käyttöönottoon kollegoiden tukemiseksi.

SMART- kouluttajakoulutus tähtää kokonaisvaltaiseen opetus- ja oppimisteknologian käytön ymmärtämiseen pedagogisen ohjauksen näkökulmista. Koulutukseen osallistujat omaksuvat tavat ja menetelmät, joilla kollegoja voi tukea digipedagogiikan kehittämisessä ja SMART-tuotteiden käytössä opetus- ja oppimisprosessin eri vaiheissa. Koulutukseen osallistuminen antaa valmiudet kollegaohjaukseen ja ohjausprosessin läpiviemiseen, kokonaisvaltaiseen digipedagogiikan mahdollisuuksien ymmärtämiseen sekä vastauksia pedagogis-didaktisiin kysymyksiin, joita opetusteknologian käyttö tuo tullessaan.

Vaatimukset:

SMART Kouluttaja -koulutus on suunnattu kouluttajille, joilla on hyvät taidot SMART Notebookista ja SMART Learning Suite -ohjelmistosta.

Liity Edu News- postituslistallemme

ja kuulet tuoreimmat EdTech-uutiset sekä pedagogiset ideat oppimisen ja opetuksen arkeen.

You have Successfully Subscribed!