Muut tuotteet

Funtronic – interaktiivinen lattia

Ainutlaatuinen, vuorovaikutteinen työkalu, jossa on sisäänrakennettu tietokone, projektori ja liikkeentunnistin

Lattialle heijastettu kuva luo virtuaalisen “taikamaton”, jossa varhaiskasvatuksen oppijat ja koululaiset kokevat suuren seikkailun peleillä ja liikunnallisilla aktiviteeteilla yhdistäen ne kognitiiviseen kasvatuksen osa-alueisiin. Opi ja leiki vuorovaikutteisella tavalla, kehittäen lasten liikunnallisuutta, muistamista ja oppimista, silmä-käsi- koordinaatiota, havaintokykyä ja reagointikykyä.

FUNTRONIC FLOOR sisältää laajan valikoiman erilaisia pelillisiä aktiviteetteja ja toimii kaikissa tiloissa, sekä kovalla että pehmeällä pinnalla. Oppilaat ohjaavat pelinkulkua liikuttamalla kättä tai jalkaa. Näytetyn kuvan koko riippuu laitteen peittoalueen pituudesta lattialla, ja on tyypillisesti suorakulmion muotoinen ja 2 x 3 metrin mittainen.

Lue lisää Funtronicin innostavista käyttäjäkokemuksista tästä

ISportsWall – Tuo interaktiivisuuden liikuntahetkiin

Mikä on ISportsWall?

ISportsWall on Amazing Interactives Ltd:n uusin innovatiivinen tuote, joka muuttaa 5–6 metrisen koulun- ja liikuntatilan seinän interaktiiviseksi. Sisältää yli 30 moduulia, jotka kattavat sekä opetukselliset- että liikunnalliset aktiviteetit. Järjestelmä mahdollistaa oppilaiden vuorovaikutuksen heittämällä palloja tai koskettamalla seinää.
ISportsWall sisältää useita opetuksellisia- ja fyysisiä moduuleja: matematiikkaa, englantia, luonnontieteitä, historiaa ja maantietoa. Järjestelmään kuuluu myös moduuleja, joiden avulla opettajat voivat luoda omia kysymyksiä ja vastauksia. Lisäksi opettajalla on mahdollisuus tehdä räätälöityjä kuvapelejä lähettämällä omia kuviaan. Pelit ovat muokattavissa, jolloin opettaja voi asettaa joukkueiden lukumäärän, ajan ja kohderyhmän.

 

ISportsWall

  • Kehittää oppilaita sekä fyysisesti että psyykkisesti.
  • Tekee matematiikan, luonnontieteiden, historian ja maantieteen oppimisesta hauskaa liikunnan avulla.
  • Auttaa säännöllistä oppimista, parantaen muistin käyttöä.
  • Kannustaa fyysiseen liikkumiseen hauskojen kilpailujen avulla.
  • Tuo lisää mahdollisuuksia palkita oppilaita hauskan yhteisen tekemisen avulla.
  • Toimii haastavissa oppimistilanteissa uudenlaisena kannustavana työkaluna.

Interaktiivista hiekkaleikkiä lisätyn todellisuuden (AR) mahdollisuuksilla

Suuri määrä ainutlaatuisia AR- pelejä ja päivittyvät laajennukset pitävät oppijat innoissaan monien vuosien ajan

Interaktiivinen hiekkalaatikko luo ainutlaatuisen kokemusmaailman, jossa projektio vastaa oppijoiden toimintaa; kaiva, rakenna, sijoita esineitä, työskentele yhdessä, leiki ja pelaa!

Korkearesoluutioinen projektorin tekee peleistämme realistisempia. Kehitetyt algoritmit tekevät hiekan ja sen pinnalla olevien fysikaalisten esineiden tunnistamisen entistä tarkemmaksi.

Innostava koodauspeli

Parantaa analyyttista ja loogisesta ajattelua ja algoritmista hahmottamista.

Scottie Go! on innovatiivinen peli ohjelmoinnin opettamiseen. Se on yhdistelmä fyysisiä merkkejä, joita pelaajat käyttävät ohjelmointikomentojen luomiseen sekä sovellusta, joka asettaa tehtävät ja skannaa ehdotetut ratkaisut laitteelle. Komennot asettavat Scottien ja muut hahmot toimintaan ja liikkeelle.

Opettaa ratkaisemaan monimutkaisia ​​ongelmia ja työskentelemään ryhmässä.
 
Tukee ohjelmointitaitojen osaamisen kehittämistä koulutien varhaisessa vaiheessa.

Lisää vuorovaikutusta kielten opiskeluun

Teknologiaa ja pedagogisia ratkaisuja kielten opetukseen. Suunniteltu auttamaan opettajia parantamaan oppijoiden kielellisiä valmiuksia ja taitoja.

Lisää puhetta pareittain tai ryhmissä. Aidot ja oppijoille tutut tilanteet ovat Let’s Talk! English-ohjelmiston ydistä. Teknologia auttaa ja ohjaa mm. ääntämisharjoituksissa.

Opiskelijoiden puhemahdollisuudet lisääntyvät 10 kertaa!
Rohkaistakseen oppilaita harjoittamaan puhetaitojaan luokassa
Melua vaimentavien kuulokkeidemme avulla opiskelijat voivat puhua samanaikaisesti häiritsemättä muita.

Liity Edu News- postituslistallemme

ja kuulet tuoreimmat EdTech-uutiset sekä pedagogiset ideat oppimisen ja opetuksen arkeen.

You have Successfully Subscribed!