Hei kaikki varhaiskasvatuksen ammattilaiset! Turun Varhaiskasvatusmessut eli Varsinais-Suomi 2024 -tapahtuma lähestyy, ja Edu Ideas on mukana tapahtumassa. 

Tapahtuma järjestetään lauantaina 9.3. Turun Messukeskuksessa klo 8–16.  

Löydät meidät osastolta 9.  

Älykkäät teknologiaratkaisut ovat tulevaisuuden varhaiskasvatuksessa keskeisessä roolissa, ja osastollamme pääsetkin tutustumaan monipuolisiin ja innostaviin tuotteisiin, jotka tuovat varhaiskasvatukseen uudenlaista ja aktivoivaa toimintaa.  

Seuraavaksi pieni Sneak Peak tapahtumassa esillä olevista tuotteistamme. 

IMSAND immersiivinen hiekkalaatikko on innovatiivinen hiekkalaatikko/pelipöytä, joka yhdistää leikin ja oppimisen ainutlaatuisella tavalla. Hiekan rauhoittavien vaikutusten vuoksi IMSAND on erinomainen ja monipuolinen työkalu varhaiskasvatuksen tarpeisiin. 

FunFloor interaktiivinen lattia muuttaa minkä tahansa lattiapinnan interaktiiviseksi ja antaa lapselle luvan liikkua osallistavien ja innostavien pelien avulla. FunFloor on ihanteellinen päiväkoteihin, eskariin ja iltapäiväkerhoihin.  

SMART tarjoaa alan parhaan interaktiivisuuden ja yhteistyön varhaiskasvatukseen.  Tule kokeilemaan, miten SMART älynäyttö voi rikastuttaa työtäsi varhaiskasvatuksen ammattilaisena.  

Nähdään siis osastolla 9, jossa huipputuotteiden lisäksi on luvassa arvontaa, tarjouksia, iloa sekä uuden oppimista.  

Tervetuloa! 

Tutustu lisää 
IMSAND (eduideas.fi) 
FunFloor (eduideas.fi) 
SMART Board älynäyttö, digipedagogiikkaa virtuaaliluokassa (eduideas.fi) 
Varsinais-Suomi 2024 – Varhaiskasvattaja 

Edu VIP

Liity Edu VIP-klubiin

Saat etuja, ideoita, vinkkejä ja tukea opetusalan ammatilliseen kehittymiseen.

Kiitos liittymisestä! Kuullaan pian!