Nyt saatavilla: SMART Learning Suite Online integroituna Microsoft Teamsiin

27.08.2020

Microsoft Teamsissä on nyt integrointi SMART Learning Suite Online (SLSO) -opetusohjelmistoon tarjoten opettajille mahdollisuuden luoda, muokata, esittää ja jakaa SLSO-oppitunteja suoraan Microsoft Teamsillä. SLSO-laajennus on ladattavissa Microsoft Teamsin Apps-osiosta ja järjestelmänvalvojat sekä opettajat voivat ottaa sen käyttöönsä helposti. Tämä integrointi sisältyy myös osana SMART Learning Suite -tilauksia.   

Mitä ominaisuuksia integrointi tarjoaa? 

  • Opettajat voivat luoda, muokata ja pitää vuorovaikutteisia ja yhteisöllisä SMART Learning Suite Online-oppitunteja Microsoft Teamsin kautta. 
  • Opettajat voivat jakaa oppilaiden kanssa SMART Learning Suite Online-oppitunteja jaetun välilehden kautta tai ryhmätehtävinä. Jaettu oppitunti välittyy oppilaille myös automaattisesti linkin kautta. 
  • Oppilaat voivat aloittaa oppitunnin Teamsin kautta klikkaamalla oppitunnin välilehteä, tehtävää tai saamaansa linkkiä. 

Hyödyt käyttäjille? 

Tämän integroinnin kautta opettajat säästävät aikaa ja voivat pitää helpommin oppitunteja, jakaa materiaaleja ja arvioida opiskelijoiden töitä suoraan ryhmissä. Nämä uudet toiminnallisuudet ovat tärkeitä parannuksia siirryttäessä ns. uuteen normaaliin oppimisympäristöön, jossa lähi- ja etäopetus vuorottelevat. Microsoftin ja SMARTin käyttäjillä on integroinnin avulla erinomaiset edellytykset vastata mm. mahdollisimman monipuolisten, yhteisöllisten oppimistapojen tarjoamiseen, oppilaiden keskittymiskyvyn parantamiseen ja oppimisen edistymisen seurantaan, riippumatta siitä ovatko oppilaat luokassa vai luokan ulkopuolella.  

Järjestelmä mahdollistaa opettajille monipuolisten oppituntisisältöjen jakamisen suoraan oppilaiden laitteisiin, säästäen aikaa, tehostaen opetusta ja tuoden lisäarvoa oppilaiden omien laitteiden käyttöön, tukien myös oppilaan ja ryhmien aktiivista roolia oppimisprosessin eri vaiheissa. 

Uusi SMART Learning Suite Online app & Microsoft Teams on nyt saatavilla! 

Katso ohjeet asennukseen ja käyttöön videolta

Kysy lisää: info@eduideas.fi  

Edu VIP

Liity Edu VIP-klubiin

Saat etuja, ideoita, vinkkejä ja tukea opetusalan ammatilliseen kehittymiseen.

Kiitos liittymisestä! Kuullaan pian!