Staattisesta interaktiiviseen: Corintin3D-mallit rikastuttavat Microsoft PowerPoint -esityksiä

Corinth3D-mallit toimivat saumattomasti yhden maailmassa eniten käytetyn esitystyökalu Microsoft PowerPointin kanssa. Innovatiivinen 3D-integrointi mahdollistaa esitysten elävöittämisen sisällyttämällä käyttäjän mukautetut 3D-mallit tai valitsemalla malleja laajasta Corinth3D sisältökirjastosta. 

 

 

Microsoft on laatinut kuratoidun kokoelman 3D-malleista ja valmiista tuntisuunnitelmista. Mukaansatempaavat mallit kattavat erilaisia aiheita, kuten esimerkiksi geologiaa ja biologiaa ja toimivat korvaamattomina työkaluina opettajille. Sisällön avulla oppiminen on mukaansatempaava matka, joka edesauttaa tiedon nopeaa ja selkeää omaksumista. Opettajilla ja oppijoilla on pääsy Corinth3D tieteellisesti todistettuihin oppimateriaaleihin, joista löytyy sisältöä yli 1500 3D-mallin verran. Yhteistyö Microsoftin kanssa mahdollistaa materiaalin hyödyntämisen suoraan käyttäjän suosimalla alustalla, mikä tekee sisällöstä helposti löydettävää ja käytettävää.  

Lue lisää

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Corinth3D luonnontieteiden sisältökirjaston vuoden luokkapaketti luokallesi (max. 20 oppilasta). Osallistu arvontaan tästä

Edu VIP

Liity Edu VIP-klubiin

Saat etuja, ideoita, vinkkejä ja tukea opetusalan ammatilliseen kehittymiseen.

Kiitos liittymisestä! Kuullaan pian!